مدیر درمان بیمارستان فوق تخصصی موقوفه و خیریه نورافشار وابسته به جمعیت هلال‌احمر از ابتلای ۲۰ نفر از پزشکان و پرستاران این بیمارستان هنگام خدمت به بیماران کرونایی خبر داد و گفت: یکی از پزشکان متخصص بیهوشی این بیمارستان نیز بر اثر ابتلا به کرونا جان باخته است.

تصاویر بازدید جهانگیری از بخش کرونای بیمارستان امام حسین (ع)

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر بابک دیلمی اظهار کرد: بیمارستان نور افشار در زمان شیوع بیماری کرونا به عنوان یکی از بیمارستان‌هایی که پذیرای بیماران مبتلا به این بیماری بود، شناخته شد و چندین بخش بستری و دو بخش آی سی یو برای پذیرش بیماران آماده شد.

وی افزود: پرسنل پزشک و پرستار بیمارستان نورافشار به بیماران مبتلا به کرونا خدمات پزشکی و درمانی ارائه کرده و برای بهبود این بیماران با جان و دل خدمت کردند که در این راه ۲۰ نفر از پزشکان و پرستاران بیمارستان نور افشار به کرونا مبتلا شدند.

مدیر درمان بیمارستان فوق تخصصی موقوفه و خیریه نورافشار با اشاره به ادامه روند درمان پرسنل مبتلا به کرونا در این بیمارستان، تاکید کرد: تعدادی از پرسنل که به بیماری مبتلا شده بودند، در بیمارستان بستری شدند و پس از مدتی سلامت خود را بازیافتند.

به گفته دیلمی، دکتر غلامرضا فخری از متخصصان بیهوشی این بیمارستان نیز هنگام ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کرونا در بخش آی سی یو به کرونا مبتلا شد و جان خود را از دست داد و به عنوان شهید مدافع سلامت شناخته شد.

  • مراجعه ۱۷۷۳ کرونایی به بیمارستان نورافشار

 روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۹ نیز مجید نوری، رییس بیمارستان فوق تخصصی موقوفه و خیریه نورافشار با تشریح خدمات این بیمارستان به بیماران مبتلا به کرونا اعلام کرد: در ۷۵ روز گذشته، هزار و ۷۷۳  بیمار مبتلا به کرونا با مراجعه به این بیمارستان پذیرش شده‌اند که از این تعداد ۱۳۰۱ نفر به صورت سرپایی مراجعه کرده‌ و از خدمات ویزیت و تجویز دارو از بهره مند شده‌اند.

وی با اشاره به فعالیت بیمارستان نور افشار از اول اسفند سال گذشته تا ۳۱ فرودین سال جاری، گفت: با توجه به شیوع کرونا در کشور، بیمارستان نورافشار با وجود دو بخش آی سی یو مجموعا با ۲۰ تخت نسبت به پذیرش بیماران مبتلا به کرونا اقدام کرده است.

رییس بیمارستان نورافشار درباره بیماران بهبود یافته از کرونا و ترخیص شده از این بیمارستان گفت: از مجموع ۴۷۳ بیمار مبتلا به کرونا که در بخش‌های مختلف بیمارستان بستری شده‌اند، ۱۷۹ نفر ضمن بهبود ترخیص  و ۱۳۷ نفر هم در بخش‌های عادی بستری شده‌اند. متاسفانه ۵۵ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا هم جان خود را از دست داده‌اند.

نوری با تاکید بر وجود دو بخش آی سی یو با ظرفیت ۲۰ تخت در بیمارستان نور افشار ادامه داده بود: در مجموع ۱۲۰ بیمار بد حال در بخش آی سی یو با حداقل دو تا حداکثر ۱۰ روز بستری بوده‌اند.

وی درباره تجهیزات بیمارستان نورافشار برای مقابله با ویروس کرونا اظهار کرد: علاوه بر تخت‌های عادی و ویژه برای بستری بیماران مبتلا به کرونا، ۲۱ دستگاه ونتیلاتور هم برای درمان بیماران مبتلا به کرونا مورد استفاده قرار گرفته است. در ۲ ماه اخیر تنها بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان نور افشار بستری شده‌اند.

بیمارستان فوق تخصصی موقوفه و خیریه نورافشار وابسته به جمعیت هلال‌احمر بزرگترین بیمارستان توانبخشی خاورمیانه در تهران است که در این بیمارستان فوق تخصصی، خدمات تشخیصی، خدمات درمانی پلی کلینیکی، اطفال، ارتوپدی، جراحی، تغذیه، ارولوژی، طب سوزنی، پزشکی ورزشی، گوش و حلق و بینی، زنان نیز انجام و ارائه می شود و این بیمارستان دارای بخش های مراقبت های ویژه، خدمات توانبخشی، آب درمانی، فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتار درمانی، شنوایی شناسی، ارتوپدی فنی، ارتز و پروتز و بخش‌های بستری نیز است.

کد خبر 510792

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha